Kinderdagverblijf Ammerzoden

Bent u op zoek naar een veilig en vertrouwde kinderopvang in Ammerzoden, dan is Kinderdagverblijf Pippi dé plek voor uw kind. Een veilig en vertrouwde omgeving is voor een kind van groot belang in de eerste levensjaren. Een veilig klimaat op de groep is de belangrijkste voorwaarde voor de verdere ontwikkeling voor uw kind. Een kind moet zich kunnen ontspannen en zichzelf kunnen zijn op de groep. Om dit te waarborgen heeft Kinderdagverblijf Pippi een passende werkwijze ontwikkeld.

Ons beleid is erop gericht om een constante kwaliteit van dienstverlening te waarborgen. Omdat wij het heel belangrijk vinden om u en uw kind te leren kennen, vindt er eerst een oriënterend gesprek plaats voordat u uw kind aanmeldt. Wij willen heel graag weten wat u belangrijk vindt en hoe wij samen met u de best mogelijke opvang voor u en uw kind kunnen verzorgen in de gemeente Ammerzoden

Tijdens dit gesprek krijgt u tevens een rondleiding in het dagverblijf op de groep, zodat u de sfeer van onze locatie kunt proeven. Ook ontvangt u de nodige informatie wat betreft de groep, de groepsgrootte, kosten, openingstijden, visie en de oudercommissie. Daarnaast zal er antwoord gegeven worden op al uw vragen.

Op onze locatie in Ammerzoden bieden wij tevens BSO aan.

Kinderdagverblijf Pippi heeft ook locaties in Rosmalen, Heesch, Hedel, Ammerzoden en Oss.

Openingstijden

Ammerzoden
Maandag t/m vrijdag
7:00 – 19:00

Flexibele Opvang

Wij maken het u zo makkelijk mogelijk!

Gezondheid

Veiligheid, beweegkriebels en biologische voeding

Stel uw vraag

Contact Informatie

Telefoonnummer

Adresgegevens

’t Bussche Kempke 2
5324 AC Ammerzoden