Kom werken bij KDV Pippi!

Wil je graag werken bij een kleinschalige kinderopvang waar kinderen met veel plezier naartoe gaan? Dan zit je bij KDV Pippi op de juiste plek! Bij ons kom je terecht in een open organisatie die jou de ruimte en vertrouwen geeft om jezelf te
zijn, jezelf te ontwikkelen en je goed te voelen.

Wil jij weten hoe het is om te werken bij KDV Pippi bekijk dan onze video! 

bso zaltbommel

Bekijk hier alle vacatures

Wil jij werken in een leuke omgeving en werk jij graag met kinderen? Dit kan bij KDV Pippi. Bekijk direct onze openstaande vacatures in de kinderopvang en stuur ons een bericht met jouw CV en motivatie! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat maakt werken bij KDV Pippi zo leuk?

Elke dag is een feestje

Elke dag zit weer vol met leuke momenten en vrolijke kinderen. Er is geen andere plek waar je zo blij van wordt, als je het ons vraagt 😉

Kinderen zien groeien

Je ziet met je eigen ogen hoe kinderen zich ontwikkelen. Samen spelen of een uitdaging aangaan. Het is erg mooi om te zien dat jij hier een bijdrage aan doet.

Vertrouwen opbouwen

Het is belangrijk dat kinderen zich op zijn of haar gemak voelen. Het is zo fijn als kinderen zich fijn voelen en dingen met je kunnen delen.

Contact met ouders

Je hebt vaak contact met de ouders om vertellen wat er allemaal speelt of hoe het kind zich ontwikkeld. Dit zijn altijd erg leuke gesprekken!

Stuur direct een open sollicitatie!

Ga naar de bovenkant