Kinderdagverblijf Heesch

Ben jij op zoek naar een kleinschalig kinderdagverblijf in Heesch waar je je kindje met een gerust hart achter kunt laten? Bij Kinderdagverblijf Pippi doen wij er alles aan om dit voor elkaar te krijgen. Wij werken met ervaren pedagogische medewerkers. Daarnaast zijn wij een flexibele kinderopvang, met ruime openingstijden. We staan vijf dagen per week klaar om jouw kleintje op te vangen!

Kinderopvang Heesch, kleinschalig en persoonlijk

Onze kinderopvang in Heesch is een plek waar kinderen al op jonge leeftijd andere kinderen kunnen ontmoeten en vriendjes kunnen maken. Spelend leren de kinderen een hele hoop van elkaar. Daarnaast leren ze ook hun eigen persoonlijkheid te ontwikkelen, en rekening te houden met elkaar. Bovenal is de kinderopvang een plek waar je kind met plezier naartoe moet gaan en zich veilig voelt in deze jonge jaren. Iedere groep heeft bij ons dan ook een vaste pedagogische medewerker. Door een bekend gezicht voelen de kinderen zich sneller op hun gemak.

Ons kinderdagverblijf bevindt zich in het gezellige Heesch en is helemaal voor de kinderen ingericht. Zo hebben we verschillende speelhoekjes, een grote buitenspeelplaats met een glijbaan en genoeg ruimte om samen te spelen.

Hoe ziet een dag bij kinderdagverblijf pippi eruit?

Alle kindjes worden gebracht

Tussen 7:00u en 9:00u in de ochtend worden de kindjes gebracht.

Om 9:00u eten en drinken we wat samen

Wanneer alle kindjes aanwezig zijn, beginnen we met een fruithapje.

Om 10:00u is er een leuke activiteit

Tussen 10:00u en 11:30u is het tijd voor een leuke activiteit. Deze activiteit verschilt.

Tijd voor de lunch en een middagdutje

Rond 11:30u gaan we lunchen waarna een dutje volgt tot ongeveer 14:30u.

Om 15:00u hebben we de tweede activiteit

Na de tweede fruithap volgt een leuke middagactiviteit.

Alle kindjes worden opgehaald

Tussen 16:00u en 18:30u kunnen de kinderen opgehaald worden.

Een vertrouwde, vaste groep voor ieder kind

Een kind blijft zich ontwikkelen. Elke leeftijdsgroep heeft een ander niveau waar andere behoeften en uitdagingen bij horen. Bij ons kinderdagverblijf in Heesch werken we met vaste stamgroepen. Een stamgroep is een vaste groep van kindjes die qua leeftijd en ontwikkelingsniveau op elkaar aansluiten. Dit zorgt er daarnaast voor dat je kindje genoeg bekende gezichten heeft en zich prettig voelt.

De juiste activiteiten voor alle kinderen

Dankzij de stamgroepen die goed op elkaar afgestemd worden kunnen we alle kinderen activiteiten bieden die passen bij het niveau. Elke dag is anders op de crèche. We doen altijd ons best om de kindjes leuke, uitdagende activiteiten te bieden om ze te blijven prikkelen en iets nieuws bij te leren. Zo kan voor de allerkleinsten een uurtje knutselen puur om de ervaring van het voelen en ontdekken gaan, terwijl de vierjarigen al liever iets maken waar ze trots mee naar huis gaan.

Veelgestelde Vragen

Het kan soms erg spannend zijn voor jou en je kindje om voor het eerst naar het KDV te gaan. Wij kijken daarom samen hoe we je kind het beste kunnen laten wennen. Om er zeker van te zijn dat onze manier van werken goed aansluit op de wensen van jou en je kind, plannen wij een oriënterend gesprek in. Hierin beantwoorden wij al je vragen en bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast geven we een volledige rondleiding in het dagverblijf, zodat je een goed beeld krijgt van onze locatie en de sfeer van de groep. Tenslotte kijken we in overleg welke aanpak het beste past bij je kind, zodat de eerste weken bij Kinderopvang Pippi in Den Bosch meteen een succes zijn.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7:00u tot 18:30u, met uitzondering van nationale feestdagen. Dit zijn nieuwjaarsdag, Bevrijdingsdag (Eens in de 5 jaar), Hemelvaartsdag, Koningsdag, 2de Paasdag, 2de Pinksterdag, 1ste Kerstdag en 2de Kerstdag. Op 5, 24 en 31 december sluiten wij om 17:00u.

Bij KDV Pippi in Heesch hebben wij twee gezellige stamgroepen: Pippi en Villa Kakelbont. Op de stamgroep Pippi mogen we maximaal 14 kinderen ontvangen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Op de stamgroep Villa Kakelbont zijn dit er maximaal 7. Villa Kakelbont is op dit moment geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Het aantal leidsters hangt af van het aantal kinderen, maar is altijd volgens de wetgeving geregeld.

De haal- en brengtijden hangen af van hoe lang jouw kindje bij ons is die dag.
Komt jouw kindje de hele dag? Dan kun je hem of haar brengen tussen 7.00 uur en 9:00 uur en weer ophalen tussen 16:00 uur en 19:00 uur.
Komt jouw kindje ‘s ochtends? Dan kun je hem of haar brengen tussen 7.00 uur en 9.00 uur en weer ophalen tussen 12.30 uur en 13.00 uur.
Komt jouw kindje ‘s middags? Dan kun je hem of haar brengen tussen 13.00 uur en 13.30 uur en weer ophalen tussen 16.00 uur en 19.00 uur.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van
7:00u-18:30u

Contact Heesch

‘T Dorp 105
5384 MB Heesch
0412- 649259
admin@kdvpippi.nl

Opvang

Wij maken het je zo gemakkelijk mogelijk terwijl jouw kindje plezier maakt!

Contact opnemen?

Wil je een rondleiding in ons kinderdagverblijf? Of heb je nog vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ga naar de bovenkant