Kinderdagverblijf Rosmalen

Zoek jij een kinderdagverblijf in Rosmalen waar jouw kindje met veel plezier naartoe gaat? Onze ervaren pedagogische medewerkers doen er alles aan om de kinderen een fijne dag te bezorgen. Kinderdagverblijf Pippi kenmerkt zich door de kleinschalige en persoonlijke werkwijze. Je kunt je kindje op flexibele tijden brengen en halen en hebben ruime openingstijden. 

Kinderopvang Rosmalen, kleinschalig en vertrouwd

Onze kinderopvang in Rosmalen is de perfecte plek om op jonge leeftijd andere kinderen te ontmoeten en samen te spelen. Op jonge leeftijd leren ze op het kinderdagverblijf om rekening te houden met elkaar maar leren ze ook vooral om zichzelf te zijn. Bij kinderdagverblijf Pippi vinden we het belangrijk om alle kinderen een opvang te bieden waar met plezier naartoe gegaan wordt. We willen een veilige en vertrouwde omgeving bieden. Om deze reden werken wij met vaste pedagogische medewerkers. De kindjes hebben op deze manier altijd een vertrouwd gezicht.

Ons kinderdagverblijf bevindt zich in het gezellige Rosmalen. We zitten net iets buiten het centrum maar zijn zowel uit het dorp als vanaf de snelweg makkelijk te bereiken. We hebben een fijne binnentuin waar de kindjes veilig buiten kunnen spelen.

Hoe ziet een dag bij kinderdagverblijf pippi eruit?

Alle kindjes worden gebracht

Tussen 7:00u en 9:00u in de ochtend worden de kindjes gebracht.

Om 9:00u eten en drinken we wat samen

Wanneer alle kindjes aanwezig zijn, beginnen we met een fruithapje.

Om 10:00u is er een leuke activiteit

Tussen 10:00u en 11:30u is het tijd voor een leuke activiteit. Deze activiteit verschilt.

Tijd voor de lunch en een middagdutje

Rond 11:30u gaan we lunchen waarna een dutje volgt tot ongeveer 14:30u.

Om 15:00u hebben we de tweede activiteit

Na de tweede fruithap volgt een leuke middagactiviteit.

Alle kindjes worden opgehaald

Tussen 16:00u en 18:30u kunnen de kinderen opgehaald worden.

Een vertrouwde stamgroep voor ieder kind

Op ons kinderdagverblijf werken we met vaste stamgroepen. Dit doen wij omdat een kind verschillende fases doormaakt. Een stamgroep is een vaste groep kinderen die qua leeftijd en ontwikkelingsniveau op elkaar aansluiten. Zo kunnen de kindjes van elkaar leren. Daarnaast zorgt dit ervoor dat er genoeg bekende gezichten zijn en voelt jouw kindje zich snel op zijn/haar gemak.

Activiteiten afgestemd op de behoeften van het kind

Voor iedere groep wordt er een activiteit gepland die past bij het niveau van de kinderen. Zo kunnen de kleinste een uurtje knutselen, waarbij het draait om de ervaring van het voelen en ontdekken, terwijl de vierjarige kinderen al echte knutselwerkjes maken. We blijven de kinderen prikkelen en proberen ze altijd op een leuke manier iets nieuws te leren!

Veelgestelde Vragen

Het kan soms erg spannend zijn voor jou en je kindje om voor het eerst naar het KDV te gaan. Wij kijken daarom samen hoe we je kind het beste kunnen laten wennen. Om er zeker van te zijn dat onze manier van werken goed aansluit op de wensen van jou en je kind, plannen wij een oriënterend gesprek in. Hierin beantwoorden wij al je vragen en bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast geven we een volledige rondleiding in het dagverblijf, zodat je een goed beeld krijgt van onze locatie en de sfeer van de groep. Tenslotte kijken we in overleg welke aanpak het beste past bij je kind, zodat de eerste weken bij Kinderopvang Pippi in Den Bosch meteen een succes zijn.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7:00u tot 18:30u, met uitzondering van nationale feestdagen. Dit zijn nieuwjaarsdag, Bevrijdingsdag (Eens in de 5 jaar), Hemelvaartsdag, Koningsdag, 2de Paasdag, 2de Pinksterdag, 1ste Kerstdag en 2de Kerstdag. Op 5, 24 en 31 december sluiten wij om 17:00u.

Bij KDV Pippi in Rosmalen hebben wij twee gezellige stamgroepen: Witje en Meneer Nielson. Op elke stamgroep mogen we maximaal 16 kinderen ontvangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het aantal leidsters hangt af van het aantal kinderen, maar is altijd volgens de wetgeving geregeld.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van
7:00u-18:30u

Contact Rosmalen

Vliertwijksestraat 369
5244 NJ Rosmalen
073 – 5215026
admin@kdvpippi.nl

Opvang

Wij maken het je zo gemakkelijk mogelijk terwijl jouw kindje plezier maakt!

Contact opnemen?

Wil je een rondleiding in ons kinderdagverblijf? Of heb je nog vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ga naar de bovenkant