Kinderdagverblijf Oss

Kinderdagverblijf Pippi in Oss is een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk en flexibel kinderdagverblijf waar je kindje met veel plezier naartoe gaat. Wij hebben ruime, flexibele openingstijden. Bovendien werken we met ervaren pedagogische medewerkers. Wij staan 5 dagen per week klaar om je kindje op te vangen!

Persoonlijk kinderdagverblijf Oss

Ons kinderopvang in Oss is voor je kind de ideale plek om al op jonge leeftijd met andere kindjes te spelen. Op een laagdrempelige manier leren ze om rekening te houden met elkaar en om hun eigen persoonlijkheid te ontwikkelen. Het kinderdagverblijf moet voor ieder kind een vertrouwde plek zijn, waar met plezier naartoe gegaan wordt. Om de kinderen snel een vertrouwd gevoel te geven werken wij met vaste medewerkers op de groep. Zo hebben de kinderen een vertrouwd gezicht en leren de medewerkers de kindjes goed kennen. 

Ons kinderdagverblijf bevindt zich aan de Euterpelaan in het gezellige Oss (bij het Golfbad). We proberen een huiselijke sfeer te creëren. Buiten hebben we een fijne speelplaats met glijbaantjes en gras. Zo kan er iedere dag een frisse neus gehaald worden en veilig buiten gespeeld worden!

Hoe ziet een dag bij kinderdagverblijf pippi eruit?

Alle kindjes worden gebracht

Tussen 7:00u en 9:00u in de ochtend worden de kindjes gebracht.

Om 9:00u eten en drinken we wat samen

Wanneer alle kindjes aanwezig zijn, beginnen we met een fruithapje.

Om 10:00u is er een leuke activiteit

Tussen 10:00u en 11:30u is het tijd voor een leuke activiteit. Deze activiteit verschilt.

Tijd voor de lunch en een middagdutje

Rond 11:30u gaan we lunchen waarna een dutje volgt tot ongeveer 14:30u.

Om 15:00u hebben we de tweede activiteit

Na de tweede fruithap volgt een leuke middagactiviteit.

Alle kindjes worden opgehaald

Tussen 16:00u en 18:30u kunnen de kinderen opgehaald worden.

Een vaste groep op het niveau van jouw kind

Ieder kind is uniek. Zo heeft een kind ook in iedere fase die hij/zij doormaakt bepaalde eigenschappen en behoeften. Om deze reden werken wij met vaste stamgroepen. Naast een vaste begeleider leert je kleintje dus ook de andere kindjes goed kennen. Dit zorgt voor vertrouwen, maar dit zorgt er daarnaast ook voor dat de dag ingericht kan worden naar de behoefte die bij de leeftijd en het niveau horen.

Verschillende activiteiten voor alle kinderen

Bij Kinderdagverblijf Pippi is iedere dag anders. We plannen verschillende activiteiten en dagen de kindjes uit op het niveau wat bij de groep past. Zo kan een uurtje knutselen voor de kleinste gaan om de ervaring van het voelen en ontdekken, waar de ouderen naar trots naar huis gaan met een mooi knutselwerkje. De groepsruimte, sfeer en de activiteiten zijn speciaal ingericht op het niveau wat bij de stamgroep past.

Veelgestelde Vragen

Het kan soms erg spannend zijn voor jou en je kindje om voor het eerst naar het KDV te gaan. Wij kijken daarom samen hoe we je kind het beste kunnen laten wennen. Om er zeker van te zijn dat onze manier van werken goed aansluit op de wensen van jou en je kind, plannen wij een oriënterend gesprek in. Hierin beantwoorden wij al je vragen en bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast geven we een volledige rondleiding in het dagverblijf, zodat je een goed beeld krijgt van onze locatie en de sfeer van de groep. Tenslotte kijken we in overleg welke aanpak het beste past bij je kind, zodat de eerste weken bij Kinderopvang Pippi in Oss meteen een succes zijn.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00u tot 18.30u, met uitzondering van nationale feestdagen. Dit zijn nieuwjaarsdag, Bevrijdingsdag (Eens in de 5 jaar), Hemelvaartsdag, Koningsdag, 2de Paasdag, 2de Pinksterdag, 1ste Kerstdag en 2de Kerstdag. Op 5, 24 en 31 december sluiten wij om 17.00u.

Bij KDV Pippi in Oss hebben wij twee stamgroepen. Op deze stamgroepen mogen we maximaal 9 en 10 kinderen ontvangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het aantal leidsters hangt af van het aantal kinderen, maar is altijd volgens de wetgeving geregeld. In totaal hebben wij dagelijks plek voor 19 kinderen. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van
7:00u-18:30u

Contact Oss

Euterpelaan 3A
5344 CA Oss
0412 – 643 700
admin@kdvpippi.nl

Opvang

Wij maken het je zo gemakkelijk mogelijk terwijl jouw kindje plezier maakt!

Contact opnemen?

Wil je een rondleiding in ons kinderdagverblijf? Of heb je nog vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ga naar de bovenkant