Kinderopvang Ammerzoden

Zoek jij een Kinderdagverblijf in Ammerzoden waar je jouw kindje gerust naartoe brengt? Vind je het daarnaast fijn om flexibele haal- en brengtijden te hebben en ook de mogelijkheid hebben voor kinderopvang op zaterdag? Dan ben je bij KDV Pippi aan het juiste adres. Wij werken met ervaren pedagogische medewerkers en staan voor je klaar om jouw kleintje op te vangen! Je kunt bij ons ook terecht voor BSO.

Kinderopvang Pippi in Ammerzoden

Voor de ontwikkeling van kinderen is het goed om al op jonge leeftijd met andere kindjes te leren spelen. De kinderopvang is hier de perfecte plek voor. Op een laagdrempelige manier leren ze te delen, rekening te houden met anderen, maar ontwikkelen ze ook hun eigen persoonlijkheid. Het kinderdagverblijf moet een veilige, vertrouwde omgeving zijn. Om dit vertrouwde gevoel aan de kinderen te geven werken wij met vaste pedagogische medewerkers op de groepen. Zo hebben de kinderen al snel een vertrouwd gezicht.

Ons kinderdagverblijf bevindt zich in het gezellige dorp Ammerzoden, aan ‘t Bussche Kempke. Het kinderdagverblijf is natuurlijk helemaal voor de kinderen ingericht. Er is speelgoed voor alle leeftijden, een fijne buitenspeelplaats en een rustige slaapplek voor de kleintjes. Twijfel niet om eens te komen kijken op onze locatie in Ammerzoden!

Hoe ziet een dag bij Kinderopvang pippi eruit?

Alle kindjes worden gebracht

Tussen 7:00u en 9:00u in de ochtend worden de kindjes gebracht.

Om 9:00u eten en drinken we wat samen

Wanneer alle kindjes aanwezig zijn, beginnen we met een fruithapje.

Om 10:00u is er een leuke activiteit

Tussen 10:00u en 11:30u is het tijd voor een leuke activiteit. Deze activiteit verschilt.

Tijd voor de lunch en een middagdutje

Rond 11:30u gaan we lunchen waarna een dutje volgt tot ongeveer 14:30u.

Om 15:00u hebben we de tweede activiteit

Na de tweede fruithap volgt een leuke middagactiviteit.

Alle kindjes worden opgehaald

Tussen 16:00u en 18:30u kunnen de kinderen opgehaald worden.

Vaste groepen

In onze kinderopvang in Ammerzoden werken we met vaste stamgroepen. We vinden het belangrijk dat ieder kind een dag beleefd die afgestemd is op de leeftijd en het niveau van het kind. Om deze reden worden de groepen afgestemd op de leeftijd en het ontwikkelingsniveau.

Leuke activiteiten voor ieder kind

Voor iedere stamgroep is de groepsruimte ingericht op wat bij de desbetreffende leeftijd en niveau past. Ook de activiteiten tijdens de kinderopvang worden afgestemd op de behoeften van de groep. Zo kan voor de allerkleinsten een uurtje knutselen puur om de ervaring van het voelen en ontdekken gaan, terwijl de vierjarigen al liever iets maken waar ze trots op zijn.

Veelgestelde Vragen

Het kan soms erg spannend zijn voor jou en je kindje om voor het eerst naar het KDV te gaan. Wij kijken daarom samen hoe we je kind het beste kunnen laten wennen. Om er zeker van te zijn dat onze manier van werken goed aansluit op de wensen van jou en je kind, plannen wij een oriënterend gesprek in. Hierin beantwoorden wij al je vragen en bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast geven we een volledige rondleiding in het dagverblijf, zodat je een goed beeld krijgt van onze locatie en de sfeer van de groep. Tenslotte kijken we in overleg welke aanpak het beste past bij je kind, zodat de eerste weken bij Kinderopvang Pippi in Ammerzoden meteen een succes zijn.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7:00u tot 18:30u, met uitzondering van nationale feestdagen. Dit zijn nieuwjaarsdag, Bevrijdingsdag (Eens in de 5 jaar), Hemelvaartsdag, Koningsdag, 2de Paasdag, 2de Pinksterdag, 1ste Kerstdag en 2de Kerstdag. Op 5, 24 en 31 december sluiten wij om 17:00u.

Bij KDV Pippi in Ammerzoden hebben wij twee stamgroepen: de Pippilottas en de Langkousjes. Op deze stamgroepen mogen we maximaal 15 en 16 kinderen ontvangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het aantal leidsters hangt af van het aantal kinderen, maar is altijd volgens de wetgeving geregeld. Wij hebben dagelijks plek voor 31 kinderen.

Kinderen die bijna de leeftijd van 4 jaar bereiken worden uitgenodigd om alvast eens te komen spelen bij de BSO. Vooral door broertjes en zusjes wordt dit als heel plezierig ervaren. Deze wendagen worden vooraf met de ouders besproken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van
7:00u-18:30u

Contact Ammerzoden

‘t Bussche Kempke 2
5324 AC Ammerzoden
073 – 3036707
admin@kdvpippi.nl

Opvang

Wij maken het je zo gemakkelijk mogelijk terwijl jouw kindje plezier maakt!

Contact opnemen?

Wil je een rondleiding in ons kinderdagverblijf in Ammerzoden? Of heb je nog vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ga naar de bovenkant